Ultimele răspunsuri de la Colegiul Medicilor pentru cititorii craiova.adevarul.ro: "Funcţionarea cabinetelor medicale nu este o problemă a noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România, filiala Dolj.
Craiova: Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România, filiala Dolj.

Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), filiala Dolj, a dat un interviu prin care a răspuns la întrebările puse de cititorii craiova.adevarul.ro.

Cititorii craiova.adevarul.ro l-au întrebat AICI pe doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele CMR Dolj, de ce unele cabinete medicale funcţionează fără să aibă condiţiile necesare. "Nu este o problemă a noastră. Problema Colegiului este dacă persoana respectivă are dreptul profesional de a deschide un cabinet, cum sunt condiţiile la acel cabinet este treaba Direcţiei de Sănătate Publică.  Nu avem treabă cu asta", a răspuns vicepreşedintele CMR Dolj.

"În alte ţări populaţia este disciplinată"

Un alt cititor a vrut să afle de ce unii medici îşi depăşesc norma de consultaţii pe zi. "Din punctul meu de vedere, cred că este un lucru bun. Noi găsim condamnabil medicul care, după al douăzecilea bolnav, trage obloanele şi îl trimite acasă. Eu toată viaţa nu am plecat acasă de la serviciu, chiar dacă am stat ore în plus, până nu a mai fost nimeni în sala de aşteptare. Nu se poate altfel! Sigur că în alte ţări acest lucru nu se întâmplă pentru că populaţia este disciplinată, vine la ora prevăzută la consultaţie în ziua respectivă, în aşa fel numai cazuri extreme, numai urgenţele ar fi în plus", i-a răspuns doctorul Doru Dobrescu.

Cititorii craiova.adevarul.ro i-au pus AICI mai multe întrebări doctorului Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj a Colegiului Medicilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite