"Te vreau lângă mine în noaptea de Revelion! Sunt brunetă, focoasă şi iubitoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa Toma, studentă în Craiova, caută un iubit frumos şi respectuos.
Denisa Toma, studentă în Craiova, caută un iubit frumos şi respectuos.

Oltenii "vânează" online persoana cu care să petreacă noaptea dintre ani. Site-urile de specialitate abundă în anunţuri postate de cei care încearcă să-şi găsească jumătatea până la Revelion.

Craiovenii care au postat anunţuri online speră ca mesajul să fie citit de persoana potrivită în cel mai scurt timp. Este şi cazul Denisei Toma, de 20 de ani, din Filiaşi, studentă la Universitatea din Craiova, care îşi doreşte un iubit înalt şi bine făcut. „Ţin să fie brunet, să aibă înălţimea de peste 1,85 metri şi să fie comunicativ. Mă interesează să fie respectuos, la fel ca mine, şi să ne înţelegem. Dar trebuie să aibă un fizic plăcut“, ne-a spus Denisa (foto jos).

Craiova

Şi Georgeta Decă, de 59 de ani, asistentă medicală în Craiova, a postat recent un anunţ, sătulă ca în noaptea de Revelion să ciocnească un pahar de şampanie doar cu rudele. „Am 1,61 metri, sunt şatenă, nu sunt grasă şi am un corp atletic. Mi-aş dori ca bărbatul de lângă mine să aibă peste 1,75 metri înălţime, să fie bine făcut, corpolent şi, cel mai important, respectuos“, precizează Georgeta, care a rămas văduvă în urmă cu cinci ani. Olteanca spune că a luat hotărârea de a-şi căuta perechea pe internet pentru că de sărbători va fi în concediu şi simte nevoia să aibă „un tovarăş apropiat“. „Sper ca relaţia cu acea persoană să se prelungească, de ce nu, până la adânci bătrâneţi. Am recurs la internet, pentru că nu am mai încercat metoda asta. E prima dată, sper să reuşesc să obţin ce-mi doresc“, a adăugat Georgeta.

Gheorghe Melcioiu: "Îmi doresc să fiu fericit, lângă o doamnă"

Craiova

Gheorghe Melcioiu, de 61 de ani, din comuna Bărbăteşti, judeţul Gorj, spune că partenera ideală trebuie să fie „iubitoare şi gospodină“. Pensionarul, fost inspector la termocentrala din Turceni, a dat un anunţ pe internet, sperând că va găsi o doamnă alături de care săşi petreacă sărbătorile şi chiar restul vieţii. „Am 1,74 metri şi constituţie atletică, pentru că am făcut sport toată viaţa. Mă rog ca de Anul Nou să fiu fericit, lângă o doamnă. Nu contează unde locuieşte, poate să fie şi din Craiova“, a mărturisit gorjeanul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite