Craiova: Vali Bădoi vrea să rămână la Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Bădoi
Valentin Bădoi

Anunţat iniţial pe lista disponibilizaţilor, fundaşul dreapta al Ştiinţei, Vali Bădoi, ar putea juca şi în retur la Craiova. Patronul Adrian Mititelu se pare că s-a răzgândit şi-l va opri în lot pe fotbalistul de 34 de ani.

„Nu am venit la craiova ca să plec. Vreau să-mi termin măcar contractul. Nu m-a anunţat nimeni nimic oficial, aşa că voi fi prezent la reunirea lotului. Să sperăm că vom avea un retur mai bun şi că vom urca şi noi în clasament. anul trecut am avut şi ghinion“, susţine Bădoi.

După Dorel Stoica, Universitatea se va despărţi şi de Florin Şoavă şi Vali Badea, străinii echipei fiind şi ei pe lista neagră. Mititelu se va război însă cu australienii Baird, Mitchell, Rose şi Dilevski, care vor să devină liberi de contract, în timp ce pentru Wobay aşteaptă oferte, deşi leonezul a anunţat că se va prezenta la reunirea lotului.

Pentru posturile libere se pare că vor da concurs şi doi jucători sârbi, care sunt aşteptaţi la probe. Ultimii doi ex-iugoslavi care şi-au încercat norocul în Bănie nu au impresionat, bosniacul Eldin Adilovic părăsind echipa după primele antrenamente, iar croatul Josip Misic, deşi a fost oprit în lot, a jucat numai la formaţia-satelit.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite