Craiova: Valentin Bădoi şi Joshua Rose sunt născuţi în aceeaşi zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joshua Rose (alb-albastru) nu se poate transfera la altă echipă fără acordul Craiovei
Joshua Rose (alb-albastru) nu se poate transfera la altă echipă fără acordul Craiovei

După ce ieri, din tabăra Universităţii Craiova a fost aniversat Dorel Stoica, astăzi alţi doi componenţi ai grupării din Bănie îşi sărbătoresc ziua de naştere.

Fundaşul dreapta Valentin Bădoi şi fundaşul stânga Joshua Rose sunt născuţi în aceeaşi zi, dar în ani diferiţi. Fostul stelist, venit în vară la echipă, împlineşte astăzi 34 de ani, în timp ce australianul este mai tânăr cu şase ani, el împlinind 28 de ani.

Ambii au fost titulari la Ştiinţa în acest tur de campionat, însă Vali Bădoi a fost pus pe liber în această iarnă, el urmând să plece gratis unde doreşte. În privinţa lui Rose, sosit în Bănie în vara lui 2006, acesta nu a avut evoluţii prea bune în tur, însă a fost păstrat în lot, deşi se părea că va fi inclus şi el pe lista neagră a patronului. Ca şi anul trecut, australianul îşi va aniversa ziua de naştere în ţara natală, alături de familie, fiind pregătit de plajă, surfing  şi grătar în însorita Gold Coast.

La rândul său, Bădoi se gândeşte la prima parte a campionatului şi nu ştie dacă va părăsi sau nu echipa din Bănie. „Chiar dacă m-aş despărţi de club, nu regret alegerea făcută în toamnă, când am semnat cu Universitatea. Mă aşteptam să fie mai bine, însă la orice echipă apar astfel de perioade grele, care nu pot fi ocolite. De joc nu ştiu dacă ne putem plânge, am practicat un fotbal frumos, lăudat de multă lume. Am avut însă multe momente de neatenţie, de lipsă de organizare, pentru care plătim prin poziţia din clasament. Bineînţeles, nu putem uita ghinionul şi arbitrajele care ne-au defavorizat uneori. Cu siguranţă am fi strâns mai multe puncte dacă nu am fi fost dezavantajaţi“, a spus Vali Bădoi, conform mediafax.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite