Craiova: VIDEO/ Urmărire ca în filme pe străzile din Craiova pentru a pune mâna pe doi hoţi de combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhivă
Foto:Arhivă

Alin Savu şi Iustin Cioacă din Craiova au fost prinşi de oamenii legii chiar în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervorul unei maşini.

Tinerii s-au urcat imediat în maşină şi au încercat să fugă. Au fost urmăriţi prin tot oraşul, iar pe Bulevardul Decebal au fost opriţi în trafic. În urma percheziţiei poliţiştii au mai găsit în autoturismul hoţilor sub preş două plăcuţe cu numere de înmatriculare, care au fost furate, pe data de 6 noiembrie, de la un autovehicul care era parcat  pe strada  Rampei. Oamenii legii au stabilit că plăcuţele au fost montate pe un autoturism, iar unul dintre tineri a alimentat combustibil de la o staţie Peco de pe Calea Bucureşti, fără a achita contravaloarea acestuia.

Unul dintre hoţi mai are cinci furturi la activ

Alin Savu, de 27 de ani a recunoscut că este autorul şi altor furturi. „În perioada 5-8 noiembrie 2010 a mai comis cinci furturi de carburant auto din staţiile Peco din Craiova. Prejudiciul fiind de 1328 lei.“,a  spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cei doi tineri au primit mandat de arestare pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă să stea în spatele gratiilor 15 ani. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite