Craiova: VIDEO/ 400.000 de ţigarete confiscate într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contrabanda cu ţigări este în floare în judeţul Dolj. De la începutul anului şi până în prezent au fost confiscate 1.800.000 ţigarete.

Oamenii legii au pus aseară mâna pe trei tineri care se ocupau cu contrabandă de ţigări.
Într-un autoturism de lux poliţiştii au găsit 400.000 de pachete de ţigări. Cătălin Conu, de 38 de ani, Simona Radu, de 34 de ani, ambii din Craiova şi Doru Spiridon, din comuna Cringeni, judeţul Telorman au fost prinşi în flagrant în Slatina, chiar în timp ce încercau să vândă marfa. „Ţigările au fost imediat confiscate. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă. Prejudiciul se ridică la suma de 120.000 de lei. “, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

Sunt contrbandişti cu ştate vechi

Cei trei mai sunt cercetaţi de oamenii legii tot pentru contrabandă. Marfa a fost adusă de la Roşiori de Vede.Oamenii legii trebuie să stabilească acum, dacă mai sunt şi alte persoane implicate în grupul capturat. „Sunt acuzaţi de comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, peste limita a 10.000 ţigarete şi deţinerea, transportul, depozitarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal. “, a mai spus a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

De la începutul anului în judeţul Dolj au fost confiscate 1.800.000 de ţigarete. Au fost aplicate 90 sancţiuni în valoare de peste 1.700.000 lei. Oamenii legii au întocmit şi 20 de dosare penale, iar în acest moment 41 de persoane sunt cercetate pentru contrabandă. Cei trei tineri, care au fost prinşi ieri în flagrant de oamenii legii, chiar în timp ce încercau să vândă pachetele de ţigări şi-au recunoscut vina.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite