Craiova: VIDEO / Vitezoman oprit cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un ţigan care nu avea permis şi conducea nebuneşte pe străzile oraşului a fost prins de oamenii legii, după ce au tras mai multe focuri de armă.

Un echipaj de la Poliţia Rutieră care supraveghea traficul pe bulevardul Ştirbei Vodă, din Craiova, a înregistrat vineri cu aparatul radar un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria, care mergea cu o viteză de 70 de kilometri pe oră. Şoferul a fost somat să oprească, însă nu s-a conformat, iar agenţii au pornit în urmărirea autoturismului. Bărbatul nu a reuşit să ajungă prea departe, maşina sa fiind blocată pe strada Ion Budai Deleanu. Tânărul a coborât şi a rupt-o la fugă, însă a fost prins în scurt timp. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment, întrucât mai multe persoane au încercat să-l ajute pe şofer să scape. 

VIDEO/

Marius Văduva, de 29 de ani, a încercat să fugă de oamenii legii dintr-un singur motiv: nu are permis de conducere. Tânărul mai este cercetat într-un dosar, pentru aceeaşi infracţiune. Autoturismul Opel Vectra a fost dus la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite