Craiova: VIDEO/ Trei ţigani arestaţi după razia cu mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au reţinut în urma descinderilor din data de 7 aprile trei bărbaţi. Cristinel Toni Cobîrlău, de 31 de ani, Stazian Miclescu zis Stazică, de 42 de ani şi Dragoş Rusu, de 20 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ţiganii sunt acuzaţi de săvârşirea a cinci infracţiuni.

Procurorii au stabilit că cei trei bărbaţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică, deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, deţinere, fără drept, a unui dispozitiv, program informatic, parolă, cod de acces sau dată informatică. Cristinel Toni Cobîrlău, de 31 de ani, Stazian Miclescu zis Stazică, de  42 de ani şi Dragoş Rusu, au mai fost cercetaţi şi chiar condamnaţi în mai multe dosare, atât în ţară cât şi în străinătate. 



 În urma percheziţii din data de 7 aprile, au fost ridicate 7 computere, peste 15 telefoane mobile, mai multe documente şi înscrisuri, numeroase suporturi de memorie de tip CD şi DVD, stick-uri, zeci de cartele telefonice SIM, dispozitive electronice confecţionate manual, componente ale unor dispozitive skimming, două cărţi de identitate contrafăcute, diverse softuri pentru copierea şi transformarea de date electronice, carduri bancare şi aproximativ 4.000 de dolari. Oamenii legii au căutat arme la ţiganii verificaţi, însă în urma descinderilor nu s-au descoperit arme deţinute ilegal.

image
image

Oamenii legii au stabilit că liderii grupării au fost identificaţi ca fiind Nicolae Dirivan Dumitru, Parnică Viorel, Parnică Ion, zis Vilifort, Miclescu Stazian, zis Stazică, Poenaru Altafin, Gheorghiev Chiril Olegov, cetăţean bulgar, şi Poenaru Gabi Alin, zis Patrian.

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite