Craiova: VIDEO/ Portret de interlop/ Bercea Mondial a mai fost cercetat în şapte dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor. De două zile, cunoscutul interlop este de negăsit, după ce şi-a înjunghiat nepotul.

Procurorul de caz şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt dau declaraţii contradictorii cu privire la instituirea consemnului la frontieră în cazul lui Bercea. Atât în Craiova, cât şi în Drăgăneşti-Olt, acolo unde a avut loc scandalul, „mascaţii“ s-au  mobilizat pentru a-l găsi pe Bercea. Procurorul de caz Eugen Iacobescu a anunţat aseară că l-a localizat pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, iar în cel mai scurt timp acesta va fi prins. Iacobescu a mai declarat că agresorul a fost dat în consemn la frontieră. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Adrian Aspra, a afirmat, în schimb, că procurorul de caz nu a dispus până acum măsura de dare în consemn în cazul lui Bercea.

image
image

Cunoscutul interlop a făcut bani din cămătărie şi şantaj. Bercea Mondial a mai fost cercetat în şapte dosare penale. Bărbatul a vrut să arăte lumii că are o avere impresionată şi la fiecare petrecere le-a aruncat lăutarilor mii şi chiar zeci de mii de euro.

Nepotul lui Bercea Mondial, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, a ajuns joi seara la Spitalul Judeţean din Craiova, în stare gravă. Tânărul a fost înjunghiat în spate, în zona plămânilor, chiar de unchiul lui. 

Dat în consemn la frontieră şi cu poliţia pe urme, Bercea s-a hotărât să nu se mai ascundă, aşa că a sunat la procuratură. „Ieri, Sandu Anghel a luat legătura telefonic cu ofiţerul de caz şi i-a confirmat acestuia că se va prezenta singur la audieri“, ne-a confirmat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Procurorul de caz Eugen Iacobescu l-a aşteptat în zadar pe Bercea la Parchet.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite