Craiova: VIDEO/ Plăteşte în bani, nu în ani pentru inconştienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Craiova l-a condamnat pe Adrian Călin (23 de ani) la doi ani de închisoare cu suspendare după ce acesta s-a urcat băut la volan şi a lovit un minor şi pe mama acestuia, la 8 aprilie 2010. Şoferul a fugit de la faţa locului, lăsându-l pe copil într-o baltă de sânge. 

La audieri, tânărul le-a spus anchetatorilor că nu a văzut când i-a lovit pe cei doi pentru că mergea în marşarier. Totuşi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată clar cum bărbatul opreşte autoturismul şi se uită câteva secunde la victime, după care se face nevăzut. Martorii au declarat la acea vreme că şoferul avea viteză şi conducea nebuneşte pe strada Nicolae Romanescu. Oamenii legii au stabilit că olteanul s-a urcat băut la volan, având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

VIDEO CU TÂNĂRUL CARE LOVEŞTE VICTIMA ŞI FUGE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Călin a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi părăsirea locului accidentului, fiind cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă. Instanţa a decis ca Fănuţa Mihai să primească daune morale în valoare de 5.000 de lei, iar Alin Mihai, copilul rănit grav în accident, să încaseze 10.000 de lei. Sentinţa poate fi atacată cu recurs.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite