Craiova: VIDEO/ UPDATE Oltenii reţinuţi pentru falsificare de carduri au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Bănie sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional şi falsificarea de instrumente de plată electronică.

UPDATE Cele patru persoane reţinute de procurori pentru falsificare de carduri au fost arestate sâmbătă seara pentru 29 de zile de către magistraţii Tribunalului Dolj.

Doi dintre membrii grupării au fost prinşi chiar în trafic. În autoturismul cu care aceştia se deplasau oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor mai multe componente de skimming utilizate la săvârşirea infracţiunilor. În Craiova au fost efectuate vineri 13 percheziţii domiciliare, iar în municipiul Mangalia, judeţul Constanţa, una. Au fost ridicate mai multe înscrisuri, 7 HDD-uri, 5 laptopuri şi 250 suporturi de memorie, iar autoturismul de lux cu care se deplasau suspecţii, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, a fost confiscat în vederea aplicării sechestrului asigurator.

Patru tineri reţinuţi

Procurorii DIICOT Craiova au dispus reţinerea a patru tineri din oraş, care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional şi falsificarea de instrumente de plată electronică. Suspecţii au fost prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite