Craiova: VIDEO/ Interlopul Creţu va sta opt ani după gratii pentru că a tras cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dolj l-a condamnat astăzi la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare pe Marius Voinea zis şi Creţu. Cunoscutul interlop este acuzat de clonare de carduri.

Mascaţii au descins pe data de 14 iunie în restaurantul din centrul Craiovei, proprietatea lui Marius Voinea, zis şi Creţu, membru marcat al grupării Frăţia. Oamenii legii au ridicat mai multe probe din local. Trei persoane au fost prinse pe aeroportul din Băneasa în timp ce încercau să plece din ţară, iar alte două în Craiova. Marius Voinea  a fost singurul care a reuşit atunci să fugă, însă la scurt timp s-a predat la poliţie.

Marius Voinea zis şi Creţu                                                       Din restaurant au fost ridicate mai multe probe

image
image


Procurorii DIICOT Craiova au mai stabilit că unul din membrii reţelei condusă de Creţu, a colaborat cu Iustin Covei , fiul judecătorului Marin Covei. Deocamdată nu se ştie care este valorea prejudiciului. Tribunalul Dolj a mai decis astăzi şi interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de trei ani pentru Marius Voinea.

Mascaţii au descins la restaurantul lui Creţu pe data de 14 iunie

image

Alături de Creţu au mai fost reţinuţi şi Ninel Constantin Bîrzăneanu, Ninel Dorin Măceşeanu, Florin Staicu, Harry  Horvath, Ionuţ Alin, Bîrzăneanu.

image

Marius Voinea, zis şi Creţu, a fost implicat în 2007 într-un scandal cu focuri de armă în cartierul George Enescu. Creţu a tras mai multe focuri de armă într-un grup de tineri pe motiv că l-au deranjat într-un local.

Decizia dată de Tribunalul Dolj nu este definitivă. Poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel din Craiova.

VIDEO/

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite