Craiova: VIDEO/ Golanul cu BMW vrea să fie liber de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Rentea, de 62 de ani, a fost lovit cu bestialitate anul trecut, chiar în Vinerea Mare de un tânăr pentru că traversa strada prea încet. Victima se plimba împreună cu nepoţica, în zona Consul.

Comsin Drăgan  a fost deranjat de faptul că bătrânul mergea prea încet, a coborât din maşină şi l-a luat la pumni pe acesta. Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum, Pavel Rentea cade la pământ după ce este lovit cu bestialitate. Golanul cu BMW se urcă în maşină şi îşi vede liniştit de drum. Se întoarce înapoi, însă nu pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, ci pentru că îşi pierduse o brăţară. Pavel Rentea a decedat câteva ore mai târziu la spital în urma unui stop cardio-respirator. Nepoţica acestuia în vârstă de şapte ani a văzut cum bunicul ei a fost bătut. Albertina a suferit un şoc şi a avut nevoie de un psiholog pentru a putea depăşi trauma. „Micuţa mai întreabă de bunicul ei. Vă daţi seama este un copil. Eu nu am fost nemulţumit de pedeapsa pe care a primit-o cel care mi-a omorât tatăl şi am făcut recurs. Avocatul lui Cosmin Drăgan a cerut deshumarea cadavrului pentru noi analize, însă instanţa nu a fost de acord. S-a cerut o contra expertiză şi au fost trimise la Institutul Mina Minovici analizele făcute la Craiova.“, a spus Ionuţ Rentea.

VIDEO/

Cosmin Drăgan a omorât un bunic în bătaie

image

Golanul cu BMW vrea în libertate

Cosmin Drăgan a fost condamnat de Tribunalul Dolj la opt ani de închisoare, însă sentinţa nu este definitivă. Avocatul tânărului a cerut instanţei schimbarea încadrării juridice din lovituri cauzatoare de moarte în vătămare coprporală. Drăgan le-a spus judecătorilor că îşi regret fapta şi că vrea să fie judecat în stare de libertate.

image

Are antecedeente penale

Şoferul arestat pe data de 5 aprilie 2010 este recidivist. Cosmin Drăgan a fost condamnat la data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat.  La început, Cosmin Gigi Drăgan a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, nicidecum pentru vreo infracţiune care să-l lege de moartea bătrânului. La câteva zile a fost acuzat şi de lovituri cauzatoare de moarte. 

Pavel Rentea a decedat câteva ore mai târziu la spital

image

Amintiri de groază

Albertina Marina (7 ani) a rămas cu imaginea bunicului care încerca neputincios să se apere. Ea desenat la câteva zile de la tragicul evenimentbătrâni cu urme de lovituri sub forma unor puncte negre la ochi şi în dreptul inimii, locurile unde Cosmin Drăgan l-a lovit pe bunic. „Eram cu tataie, când un bărbat a coborât din maşină şi i-a dat nişte pumni la piept. A căzut jos, striga «ajutor». S-a ridicat şi a mai mers câţiva paşi", a povestit copila.Tataie se târa greu şi omul ăla i-a mai dat bătaie la cap. Iar a căzut. Tataie m-a apărat de omul rău. Se uita la mine, plângeam", a mai spus micuţa.

Micuţa l-a desenat pe bunicul ei la câteva zile de la tragicul eveniment

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite