Craiova: VIDEO/ Val de şoferi beţi la volan. Zilnic câte unul cade în plasa poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care au încălcat legea au fost aspru sancţionaţi
Şoferii care au încălcat legea au fost aspru sancţionaţi

Oamenii legii au oprit ieri în trafic 1100 de maşini şi au constatat că unii şoferi încalcă legea. În urma controlului au fost aplicate sancţiuni în valoare de aproximativ 55.000 lei.

 Unii şoferi nu se gândesc deloc la viaţa lor şi se urcă la volanul maşinii aburiţi bine de alcoolul lui Bachus . „S-au constatat 345 de abateri de natură contravenţională. Peste 15 şoferii au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Le-au fost întocmite dosare penale, iar permisul le-a fost ridicat“, a spus Amelia Căpărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Legea trebuie respectată 

Oamenii legii au declarat că şoferii trebuie să înţeleagă un singur lucru: în trafic trebuie să respecte legea. „La acţiunea de ieri au participat 150 de efective şi au fost verificate 1500 de persoane. Au fost retrase şi 11 certificate de înmatriculare“, a mai declarat Amelia Căprărin.

Şoferii care au rămas fără permis de conducere  au spus că se vor adresa instanţei de judecată, considerând că sunt nevinovaţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite