Craiova: Universitatea va transfera un fundaş olandez, la recomandarea lui Wotte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte va aduce la Craiova un fundaş olandez
Mark Wotte va aduce la Craiova un fundaş olandez

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a lămurit aseară problema transferurilor. La echipă va ajunge un fundaş batav cu experienţă, recomandat de noul antrenor Mark Wotte.

Dintre jucătorii români, după Dorel Stoica doar Vali Badea va pleca sigur de la Universitatea. Bădoi şi-a manifestat dorinţa de a rămâne la echipă, iar Florin Şoavă poate continua în Bănie doar dacă acceptă diminuarea salariului. „Problema la Şoavă este salariul foarte mare pe care îl are. Dacă va accepta diminuarea poate rămâne la echipă. Este craiovean get-beget şi cred că va înţelege. Nu vrem să ne despărţim de el, dar nu-i mai pot plăti salariul pe care îl are“, a precizat Mititelu la Oltenia 3TV.     

În privinţa transferurilor, finanţatorul Universităţii a menţionat că la echipă va mai sosi un fundaş central olandez recomandat de Wotte şi un atacant, Alex Piţurcă. „Vom mai aduce un fundaş cu experienţă care să suplinească plecarea lui Stoica, dar acesta va fi olandez şi nicidecum sârbul acela Dragovici, cum s-a scris. Va fi adus de Mark Wotte. În atac îl vom aduce şi pe Alex Piţurcă şi cred că este suficient, pentru că-i mai avem pe Mihai Costea, Dina, Baird, Crăciun şi chiar Florin Costea“, a spus Mititelu. 

Piţurcă junior şi-a anunţat pentru luni sosirea în Bănie pentru a semna contrcatul, în timp ce în cazul lui Florin Costea transferul nu este sigur, Mititelu susţinând că sunt şanse de 50 la sută ca atacantul să plece şi că aşteaptă un răspuns în acest sens la începutul lunii viitoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite