Craiova: Universitatea şi Astra se bat pe atacantul Raymond Lukacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful de 21 de ani al lui FC Bihor, Raymond Lukacs, aflat cu un picior în curtea Astrei Ploieşti, este dorit şi de Universitatea Craiova.

Conform site-ului ligab.ro, preşedintele clubului orădean, Ioan Lucian, a recunoscut că oferta Ştiinţei este a doua concretă primită pe adresa jucătorului: „Este a doua ofertă oficială şi ne bucurăm că ofertele curg pentru Lukacs. Urmează să le trimitem răspunsul nostru. În acest moment, Astra este cu un pas înainte, dar nu putem să-l dăm acolo dacă nu vrea jucătorul. Trebuie să fie o ofertă convenabilă şi pentru club şi pentru jucător“.

Craioveanul Marcel Iancu, preşedintele Astrei, consideră însă că impresarul Ionel Codoban l-a influenţat pe Raymond Lukacs să nu semneze cu Astra şi că toată tevatura făcută a fost menită să-l direcţioneze pe atacant spre altă echipă. „E lipsă de respect din partea lui Codoban. El îl învaţă pe jucător. Raymond e proprietatea lui FC Bihor sau a lui Codoban? După ce au plecat de la Ploieşti s-au oprit şi la Craiova unde au negociat cu Mititelu. O să-l reclam la FRF pe Codoban, el are voie să asiste jucătorul nu să împiedice transferul. Conform înţelegerii cu FC Bihor, Lukacs trebuie să vină la Astra pentru că noi avem prioritate“, a afirmat Iancu.

Preşedintele Astrei a precizat că Lukacs a solicitat 25.000 de euro la semnătură, 5.000 de euro net pe lună pentru primul an, 7.500 euro în anul doi, 9.000 de euro în anul trei şi 12.000 de euro în ultimul an de contract.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite