Universitatea merge la victorie, pentru un nou început. Vezi echipele probabile ale duelului cu Victoria Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a luat doar un punct în primele două etape, Ştiinţa este condamnată să câştige meciul de astăzi, de la Buzău. Universitatea întâlneşte, de la ora 21.45, nou-promovata Victoria Brăneşti, antrenorul Ţicleanu privind acest joc ca pe un nou început pentru echipa sa.

Alb-albaştrii nu au debutat în noul sezon aşa cum şi-ar fi dorit, obţinând doar un punct în primele două etape, şi asta doar cu „ajutorul“ arbitrilor. Dacă nu ar fi fost greşelile lui Tudor şi Onicaş, Ştiinţa ar fi avut acum maximum de puncte, cred oficialii clubului.

Aşa, cu doar un punct în clasament, oltenii se văd nevoiţi să câştige meciul din această seară cu nou-promovata Victoria Brăneşti, joc pe care îl consideră ca pe un nou început.

Trebuie să câştigăm meciul de la Buzău pentru a intra în rândul echipelor cu victorii în acest campionat şi pentru a ne reface moral după ceea ce s-a întâmplat în primele două jocuri. Va fi, să spun mai pe înţeles, o victorie pentru un nou început. Sper ca băieţii să fi trecut peste dezamăgirea de la partidele cu CFR Cluj şi Steaua, pentru că am lucrat mult la moral în aceste zile“, a precizat antrenorul Universităţii, Aurel Ţicleanu.

Oltenii sunt cu gândul la primul succes din acest sezon, chiar dacă o văd pe Victoria Brăneşti ca pe un adversar periculos, dar şi la meciul următor cu FC Timişoara, care se va juca pe stadionul Ion Oblemenco. LPF şi-a dat acordul pentru ca Ştiinţa să revină pe fostul Central, dar jucătorii sunt conştienţi că nu pot să se întoarcă acasă, în faţa exigentului public craiovean, decât cu o victorie în faţa anonimei echipe din Brăneşti. 

Fără Gargorov, dar cu Gângioveanu

Ţicleanu va avea la dispoziţie tot lotul, cu excepţia lui Gargorov, uşor accidentat. Bulgarul devenise o piesă importantă la mijlocul terenului, dar „Chiose“ are variante de înlocuire.

Una ar fi Gângioveanu, titular în naţionala de tineret, pe care antrenorul l-a lăsat pe dinafară în primele două etape. Tot diseară şi-ar putea face debutul la Craiova şi brazilianul David Lopes.

Iată formaţiile probabile care s-ar putea întâlni astăzi, de la ora 21.45, pe stadionul „Gloria“ din Buzău:

Victoria Brăneşti: Cernea - Maghici, Sg. Bar, Marincău, Nicola - Cr. Popa, A. Chiriţă, Olariu, Nicoară - V. Simion, B. Oprea.  Antrenor: Ilie Stan.

Universitatea Craiova: S. Lung Jr. - Dănănae, V. Găman, Iliev, Ciucă - Prepeliţă, Bărboianu, Dilevski, Gângioveanu - Dina, M. Costea. Antrenor: Aurel Ţicleanu.

Vor arbitra: Ov. Haţegan - I. Popa, Ed. Ungureanu.

Partida Victoria Brăneşti - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT, de la ora 21.00, pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite