Craiova: Universitatea caută soluţii în apărare. L-a luat pe Răducu, îl vrea pe sârbul Dragovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goran Dragovici, un fundaş spectaculos. Foto: gsp
Goran Dragovici, un fundaş spectaculos. Foto: gsp

După plecările de jucători anunţate de club, oficialii echipei din Bănie s-au orientat spre mai multe variante de înlocuire.

Rămasă descoperită în apărare, unde îi mai are doar pe tinerii Valerică Găman şi Radu Barbu, Universitatea s-ar putea alege în această iarnă, conform gsp, cu un fundaş sârb de 28 de ani, Goran Dragovici, component al echipei FK Javor Ivanjica (locul 7 în prima ligă din Serbia). Acesta a fost titular în tur, iar pentru el plavii cer 100.000 de euro.

Craiova s-a înţeles deja cu cei de la FC Caracal în privinţa unui alt fundaş, Sorin Răducu (20 de ani), jucător care a semnat un contract pe cinci ani, şi-l mai vrea şi pe Cruşoveanu, de la Gaz Metan CFR. „Răducu este peste Radu Barbu şi are şi mai multe meciuri în picioare“, susţine Daniel Mogoşanu, antrenorul cu care alb-albaştrii au început campionatul şi care acum se află la gruparea din „Oraşul minunilor“.

Un alt sârb aflat în vizorul Ştiinţei este portarul de 22 de ani Igor Kojici, în prezent liber de contract, care a dat probe anul trecut la Dinamo, dar nu a fost oprit în lotul „câinilor“.

Reunirea lotului oltean este prevăzută pe 8 şi 11 ianuarie, urmând ca pe 25 ianuarie echipa să plece într-un cantonament de două săptămâni în Antalya. Aici, alb-albaştrii vor disputa şi câteva partide amicale, prima fiind deja stabilită, cu FC Snagov, echipa de ligă secundă urmând să stea în acelaşi hotel cu Universitatea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite