Craiova: Universitatea aşteaptă întăriri din Liga a II-a, de la Gaz Metan CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evoluţiile bune de la Gaz Metan CFR i-ar putea aduce lui Cosmin Cruşoveanu (albastru) un transfer la Universitatea
Evoluţiile bune de la Gaz Metan CFR i-ar putea aduce lui Cosmin Cruşoveanu (albastru) un transfer la Universitatea

Dacă la capitolul plecări de la Universitatea Craiova, în această iarnă, se poate trece, pe lângă Florin Costea, şi numele altor jucători cu experienţă la care conducerea s-a decis să renunţe, la sosiri nu vor apărea nume sonore.

Revenirile lui Gângioveanu (de la FC Vaslui), Buleică şi Crăciun (foto jos), ambii împrumutaţi la Gaz Metan CFR, sunt deja cunoscute, însă de la gruparea de la Depou ar urma să ajungă şi alţi jucători.

Evoluţia bună a elevilor lui Jerry Gane în turul ligii secunde i-a determinat pe oficialii Ştiinţei să-şi îndrepte privirea spre „ceferişti“, pe lista alb-albaştrilor mai apărând fundaşul Cruşoveanu, mijlocaşul Rioşeanu şi atacantul Trifu. Cum, în opinia conducătorilor de la Gaz Metan CFR Craiova, Universitatea are prioritate, transferurile se pot perfecta fără probleme.

Toţi cei nominalizaţi vor trebui să-i înlocuiască pe Stoica, Wobay, Badea, Bădoi şi Şoavă, şi ei puşi pe liber, dar şi pe australieni, care se pare că nu mai vor să revină la echipă. Un alt posibil transfer este cel al lui Sorin Răducu, fundaşul de 20 de ani al lui FC Caracal, la care conducătorii grupării din Liga a III-a sunt dispuşi să renunţe în favoarea Ştiinţei.

Universitatea se va reuni în etape, pe 8 şi 11 ianuarie, pentru vizita medicală, pe 21 ianuarie fiind programat un stagiu de pregătire de 14 zile, în Antalya. Până atunci, oficialii echipei trebuie să numească un nou antrenor, termenul limită fixat de patronul Mititelu fiind 30 decembrie.

Cătălin Crăciun
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite