Universitatea a primit o lecţie de fotbal de la campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova a rămas fără victorie acasă în faţa Unirii Urziceni, însă de data asta ialomiţenii i-au umilit pe olteni cu 4-1.

Alb-albaştrii au suferit cel mai usturător eşec din acest sezon şi se văd nevoiţi să câştige cu Internaţional Curtea de Argeş şi Ceahlăul Piatra Neamţ pentru a scăpa de griji.

Nici măcar cei de la Urziceni nu se aşteptau să câştige de o asemenea manieră duelul de ieri, de la Severin, cu Ştiinţa. „Să fiu sincer, după cum o văzusem pe Craiova la Vaslui, nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă de scor“, a recunoscut după meci antrenorul campioanei, Roni Levi.

Unirea a părut însă net superioară trupei de copii aliniate de Wotte, dând impresia că a câştigat fără să forţeze prea mult. Iar când marchează toţi cei trei jucători pe care îi trimiţi în teren după pauză asta înseamnă că eşti o echipă puternică.

Lucru recunoscut după meci şi de finanţatorul grupării oltene, Adrian Mititelu. „Ăsta e fotbalul, au fost mai buni ca noi! Am întâlnit o echipă foarte puternică, nu vreau să mai invoc absenţele. Nu am putut mai mult acum. Este un scor neobişnuit pentru noi, mai ales acasă, dar se mai întâmplă. S-a văzut clar plusul de experienţă de partea lor“, au fost primele concluzii ale lui Mititelu.

image

Semedo a făcut ce a vrut cu defensiva olteană

Oltenii se pot consola doar cu golul de senzaţie reuşit de Gângioveanu din lovitură liberă şi cu faptul că în teren s-a aflat practic o echipă de copii. „Ăsta e riscul când ai mulţi tineri în echipă. Craiova este o echipă cu jucători talentaţi, dar e nevoie de timp pentru a obţine şi rezultate“, a explicat tehnicianul Unirii Urziceni.

Mark Wotte a considerat însă eşecul ca o lecţie primită de elevii săi, care „trebuiau să revină cu piciorele pe pământ după victoriile cu Astra şi Vaslui. 

Nu am început cum trebuia jocul, nu am fost concentraţi, chiar dacă pe parcursul partidei echipa a avut reacţii bune. Am fost prea euforici. Eram conştient că jucătorii tineri sunt inconstanţi în evoluţii“, a spus Wotte (foto).

Mark Wotte

„Înaintea meciului cu Vaslui speram să obţinem trei puncte de la acel joc şi de la cel cu Unirea. Este bine că le-am obţinut. Puteam avea totuşi mai multe“, a adăugat olandezul, care a ţinut totuşi să puncteze maturitatea şi experienţa în joc a adversarului.

1-4

„U“ Craiova: Merlier - Buleică, Găman, Barbu, Bălace - Prepeliţă, Bărboianu, Paunovic (M. Costea 46), Firţulescu (Gângioveanu 58) - Al. Piţurcă (Crăciun 68), Dina. Antrenor: Mark Wotte.

Unirea Urziceni: Grigore - Maftei, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Paraschiv - Marinescu (Semedo 58), Apostol, Frunză (Pădureţu 69) - Onofraş (Rusescu 56), Bilaşco. Antrenor: Roni Levy.

Goluri: Gângioveanu 75 / Bilaşco 8, Rusescu 71, Pădureţu 81, Semedo 88.

Stadion Municipal: 18.000.

Arbitru: Radu Petrescu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite