Craiova: Universitatea a intrat în Hora retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golul lui Florin Costea nu a fost de ajutor Craiovei
Golul lui Florin Costea nu a fost de ajutor Craiovei

Ştiinţa a fost învinsă astăzi cu 2-1 la Bistriţa şi rămâne pe un loc retrogradabil, la două puncte de Pandurii, echipa care se află deasupra liniei care asigură prezenţa în Liga I. Eroul Gloriei a fost atacantul Hora, care a marcat golul victoriei şi a terminat meciul între buturi, după eliminarea lui Albuţ.

Oltenii au început bine meciul cu Gloria şi au deschis scorul în minutul 3, prin Florin Costea, însă la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1. Teo Crăciunescu a dictat uşor un penalti gazdelor, după o intervenţie a lui Găman, care a respins spectaculos o minge din faţa lui Moraes, iar brazilianul Bistriţei a egalat (min. 35).

În partea secundă, cele două echipe au jucat mai prudent şi nu s-au apropiat periculos de poarta adversă. La prima şansă, Gloria a puncta din nou, Hora marcând din careu, după o pasă a lui C. Petre, scăpat din marcaj de Bădoi.

Universitatea a forţat egalarea, dar bistriţenii s-au apărat exact, chiar dacă în ultimele minute ale jocului şi în cele cinci de prelungire gazdele au jucat cu un om mai puţin, fără portar. Albuţ a văzut în minutul 86 al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, autorul golului de 2-1, Hora, fiind cel care i-a luat locul, fără probleme.

Bistriţa a acumulat 27 de puncte şi s-a îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, în timp ce Craiova, cu 21 de puncte, a rămas pe locul 15, retrogradabil.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite