Universitatea a făcut o ofertă şoc pentru Cardoso: un milion de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lista de achiziţii a Universităţii Craiova pentru sezonul viitor a apărut şi numele lui Alexandre Cardoso, de la Pandurii.

Conform gsp.ro, finanţatorul Adrian Mititelu îl vrea cu orice preţ pe fundaşul brazilian la echipă şi oferă o sumă colosală pentru bugetul Ştiinţei: un milion de euro.

Însă banii nu vor fi plătiţi imediat, ci în tranşe: 100.000 de euro la iarnă, iar restul la finele primului an de contract cu jucătorul.

Oficialii echipei Pandurii au confirmat interesul Craiovei pentru Alex Cardoso, însă susţin că vor banii mai repede, toţi până la iarnă, dar ar fi de acord şi cu un împrumut al brazilianului.

Am discutat să-l dăm pe Cardoso la Craiova, însă doar dacă plătesc până la iarnă. Mai există şi varianta de a-l da împrumut şi apoi să revină la Pandurii, dar încă mai discutăm. O să-l dăm la cine are oferta cea mai bună, dacă vor fi oferte şi de la alte echipe. Dar preferăm Craiova pentru că este mai aproape de noi, sunt tot olteni şi am vrea să-l trimitem acolo ca să-l mai putem urmări şi noi“, a precizat Dan Burlan, directorul general al SNLO, fără a confirma sau infirma suma oferită de Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite