Craiova: Universitatea a câştigat doar de trei ori la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii speră să aibă motive de bucurie şi după meciul cu Poli Iaşi
Alb-albaştrii speră să aibă motive de bucurie şi după meciul cu Poli Iaşi

La Galaţi, Universitatea a jucat până acum de 20 de ori, Oţelul obţinând 14 victorii şi trei remize, doar trei partide fiind câştigate de olteni.

Astăzi, alb-albaştrii din Bănie speră să obţină un al patrulea succes, primul din deplasare în acest sezon, unul dezamăgitor, în care Ştiinţa a acumulat doar 17 puncte. „Avem nevoie de puncte ca de aer şi, sincer, contează şi ultima impresie pe care o laşi. Ne-am săturat de laude şi de rezultate injuste. Măcar acum să evităm ghinionul şi să câştigăm, pentru că suntem deja mult sub aşteptări“, a spus antrenorul Craiovei, Eugen Neagoe, la plecarea spre Galaţi.
 
Acesta nu se poate baza pe patru jucători de bază la ultimele partide, Fl. Costea, Găman, Prepeliţă şi Wobay, la care se adaugă şi accidentările mai vechi, dar nu se plânge. Deşi a deplasat doar 18 jucători, dintre care doi debutanţi, Roman şi Surugiu, Neagoe speră la un rezultat bun.

Ultima victorie la Galaţi a Universităţii s-a consemnat în returul sezonului trecut, când Wobay şi Florin Costea marcau pentru un succes cu 2-0 al oltenilor pregătiţi de Nicolo Napoli.

Formaţiile probabile

Oţelul (4-2-3-1): Baotici - Râpă, Perendja, Costin, Sălăgean - Giurgiu, Neagu - Iorga, Paraschiv, Ibeh - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Rezerve:
Abraham, Cârjă, Sipovic, S. Ilie, Viglianti, Antal, Axente.

„U“ Craiova (4-4-2): S. Lung jr. - Bădoi, D. Stoica, Mitchell, Rose - Bărboianu, Şoavă, Trică, Firţulescu - M. Costea, Dina. Antrenor: Eugen Neagoe.
Rezerve:
Merlier, R. Barbu, Buşu, V. Badea, N. Nicolae, Roman, Surugiu.

Arbitri: Cr. Balaj - A. Oniţă, Ed. Ungureanu.

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, programată astăzi, de la ora 14.00, va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite