Universitatea, în căutarea primei victorii acasă cu Urziceni. Vezi ce „11“ ar putea alinia Wotte şi Levi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ialomiţenii nu au primit gol pe terenul Craiovei în cele patru întâlniri directe, însă oltenii speră să schimbe tradiţia începând de astăzi.

Universitatea Craiova şi Unirea Urziceni au ajuns de mână în Liga I, în 2006, după ce au fost adversare la promovare. Dacă pentru ialomiţeni performanţa era una istorică la acea vreme, în cazul oltenilor era vorba doar de o repromovare, după un sezon în liga secundă.

Între timp, Unirea a câştigat un campionat şi a avut un parcurs uluitor în grupele Ligii Campionilor, iar Universitatea a fost doar o dată aproape de a prinde cupele europene (sezonul trecut).

Astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul din Severin, cele două echipe se întâlnesc pentru a opta oară în Liga I. Fiecare şi-a trecut până acum în cont câte două victorii, trei partide încheindu-se la egalitate.

Pe teren propriu însă, oltenii nu s-au impus până acum în faţa Unirii, formaţie care a scos două remize albe şi a câştigat o dată, la limită (1-0). 

Ialomiţenii s-au impus cu 1-0 la Craiova şi în liga secundă, aşa că Universitatea se poate „lăuda“ cu performanţa de a nu fi reuşit să marcheze în poarta celor de la Urziceni, în meciurile de acasă.

Atunci înseamnă că este momentul să schimbăm obiceiul şi să înscriem. De misiunea asta ne vom ocupa în principal noi, atacanţii, dar nu m-aş supăra dacă ar marca un coleg din alt compartiment“, a fost replica lui Alex Piţurcă (foto) pentru gsp.ro, jucător care a punctat decisiv etapa trecută, la Vaslui.

Iată ce echipe s-au putea confrunta astăzi, pe stadionul „Municipal“ din Severin:

Universitatea Craiova: Merlier - Buleică, Găman, Barbu, Bălace - Prepeliţă, Bărboianu, Dina, Gângioveanu - M. Costea, Al. Piţurcă. Antrenor: Mark Wotte.

image

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Fernandes, Brandan - Apostol, Paraschiv, Frunză - Semedo, Bilaşco, Onofraş. Antrenor: Roni Levi.

Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti) – Eduard Dumitrescu (Piteşti), Adrian Vidan (Bucureşti).

Partida Universitatea Craiova – Unirea Urziceni se va disputa astăzi, de la ora 17.00, la Severin, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite