Craiova: Doi fraţi au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost prinşi între fiarele tractorului care s-a răsturnat în râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în satul Fratoştiţa, de lângă oraşul Filiaşi. Bărbaţii mergeau să culeagă iarbă de pe câmp, dar au ajuns pe patul de spital.

Nicolae Fratoştiţeanu (40 de ani) se afla în tractor alături de fratele său Gheorghe, de 37 de ani. Cei doi se îndreptau spre câmp, să culeagă iarbă, când autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă. Din primele cercetări efectuate de poliţie, nenorocirea s-a produs din cauza drumului denivelat. "În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat subcomisar Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Starea bolnavilor este gravă

Un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a reuşit să scoată victimele prinse între fiare, pe care ambulanţa le-a preluat şi le-a transportat la Spitalul Nr. 1 din Craiova, pentru a primi îngrijiri. "Echipajul de descarcerare a ajutat la scoaterea celor două persoane de sub cabina tractorului, deconectarea acumulatorului de la borne, şi au ajutat la acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportul acestora la ambulanţă", a declarat căpitan Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. Cele două victime sunt în stare gravă, suferind răni severe la nivelul picioarelor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite