Craiova: Un ţigan a omorât o femeie pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Pădeanu, de 20 de ani, şoferul unui autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Italia a lovit în plin sâmbătă o femeie de 46 de ani, care traversa strada regulamentar, în zona Parcului Nicolae Romanescu.

Elena Ciui, de 46 de ani a ajuns la spital în comă. Medicii, care au sosit la faţa locului au găsit-o pe femeie în stop cardio- respirator.  Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată 20 de metri în aer. „Şansele de supravieţuire ale victimei sunt nule. A fost găsit-o în stop cardio-respirator“, a spus Valentin Dăbuleanu, medic în cadrul Spitalului de Urgenţă din Craiova .

image

A murit a doua zi

Victima a decedat la spital din cauza loviturilor. Şoferul este acum acuzta de ucidere din culpă şi este cercetat în stare de libertate. Tânărul avea permis de conducere doar de câteva luni. Martorii au declarat că, bărbatul avea viteză şi că din această cauză nu a mai putut evita accidentul. „ Ţiganii merg prin oraş cu viteză nu le pasă de nimic sau să respecte legea. În Craiova nici când treci regulamentar trada nu eşti în siguranţă“, a spus Ionel Cicerone.

„Nu am văzut absolut nimic“

Iulian Pădeanu, le-a spus poliţiştilor că victima i-a sărit în faţă şi nu a mai putut face nimic. „Nu am văzut aboslut nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am avut viteză.“, a spus  şoferul.

image

S-a ales cu dosar penal

Şoferul este acuzat acum pentru ucidere din culpă şi este cercetat în stare de libertate. „ S-a stabilit că tânărul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.Am deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul“, a spus Claudiu Dumitru, subcomisar  în cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova.

image

De la începutul anului, o persoană a fost omorâtă în bătaie pentru că a traversat prea încet strada. Cosmin Drăgan , un tânăr cu bani din Craiova l-a lovit cu bestalitate pe un bunic până a intrat în comă. A doua zi a murit la spital. La două nici două luni, un alt bătrân a fost lovit de un şofer de taxi în timp ce traversa regulamentar strada. Din cauza leziunilor a decedat la câteva ore.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite