Craiova: Un tânăr din Sadova susţine că a fost bătut de trei oameni ai legii „Şeful de post din Bechet împreună cu alţi doi poliţişti m-au lovit cu pumni şi cu picioarele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul susţine că a fost bătut fără motiv şi vrea ca agresorii să fie pedepsiţi
Tânărul susţine că a fost bătut fără motiv şi vrea ca agresorii să fie pedepsiţi

Elian Cîrciu, de 27 de ani din comuna Sadova povesteşte că a fost oprit în trafic săptămâna trecută, iar cum nu a avut actele la el a fost dus la secţia de poliţie. Tânărul mai povesteşte că a fost băut fără motiv.

Tânărul a depus astăzi plângere la poliţie şi la parchet împotriva oamenilor legii care l-au lovit. Elian Cârciu susţine că a fost luat pe sus şi bătut cu pumni şi cu picioarele chiar în sediul poliţiei din Bechet. „ Sper să se facă dreptate. Am un certificate medico-legal şi am primit 15 zile de îngrijiri medicale. Era normal să mă amendeze că nu am avut actele la mine, dar să mă lovească în aşa hal nu este posibil. Nu eram beat nu am făcut scandal, aşa că nu înţeleg ce au avut cu mine. “, a spus bărbatul.

image

Citeşte şi:

Botoşani: Poliţist prins în flagrant în timp ce primea mită UPDATE: Poliţistul a aruncat şpaga în sobă - VIDEO

„Eu nu am lovit pe nimeni“

Cătălin Chircuşi şeful de post din Bechet susţine că este nevinovat. „Eu nu am lovit pe nimeni. Este adevărat că a fost oprit în trafic, dar nimeni nu l-a agresat. Justiţia îşi va spune cuvântul. Dacă are certificate medico-legal asta nu înseamană că l-am bătut eu sau colegii mei. Până la urmă nu cred că există cineva care să ne iubească. Noi ne-am făcut datoria. “, a declarat Chircuşi.

image

În certificatul medico-legal eliberat de IML Craiova scrie negru pe alb că tânărul a suferit un traumatism cranio facial prin agresiune fizică cu hematom buză superioară .

image

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce măsuri vor fi luate împotriva poliţiştilor bătăuşi  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite