Craiova: Un tânăr a scos pistolul în centrul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Tinerii au fost audiaţi mai bine de două ore
Craiova: Tinerii au fost audiaţi mai bine de două ore

Doi tineri s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei l-a ameninţat pe celălalt cu o armă de jucărie. Oamenii care au avut drum prin centru azidimineaţă s-au speriat în momentul în care au văzut un tânăr agitând o armă în aer.

Unul dintre cei doi rebeli a scos un pistol de jucărie şi s-a făcut că trage către celălalt tânăr. „Eu mă  îndreptam cu prietenii mei către Mercur, când un tânăr ne-a luat la înjurături. Era cu încă doi prieteni şi râdeau de noi. Nu l-am băgat în seamă şi ne-am văzut de drum. Ne-a urmărit, iar pe strada Olteţ a scos pistolul la mine şi a zis că într-un minut poate să mă pună la pământ cu un glonţ. Eu m-am speriat şi am intrat în panică“, a spus Doru Mardare, de 23 de ani.

Cătălin Meltzer, bărbatul înarmat, a fost reţinut imediat de jandarmi. „S-a constat că pistolul este de jucărie, cu bile de plastic şi nu se încadrează în nicio categorie de arme. Toţi cei cinci tineri vor fi audiaţi. Cert este că Doru Mardare şi Cătălin Meltzer, cel care deţinea pistolul, au fost sanţionaţi cu 200 de lei“, a spus Cosmin Mirea, purtător de cuvânt în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Craiova.

Cătălin Meltzer susţine că nu a scos deloc pistolul. „Eu mă plimbam liniştit cu prietenii mei, când un alt grup de tineri s-au luat de noi fără motiv. Nu înţeleg ce aveau cu noi. Nu am vrut să mă dau mare, că nu aveam cu ce. Este  adevărat că ne-am alergat prin centrul oraşului, dar nimeni nu a scos arma“, a povestit pistolarul.

Scandalurile între tineri au loc tot mai des în locuri publice. „Am demarat o campanie împotriva violenţei. Nu este normal ca doi  tineri să se fugărească prin centru fie şi cu un pistol de jucărie“, a mai declarat Cosmin Mirea, purtător de cuvânt în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite