Craiova:VIDEO/ Un tânăr a murit, iar alţi doi au ajuns în comă la spital, după ce s-au intoxicat cu gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul în care s-a întâmplat nenorocirea
Blocul în care s-a întâmplat nenorocirea

Cei patru craioveni petrecuseră Crăciunul în garsoniera unei rude din Balş. Aceştia nu au dat semn de viaţă, iar rudele au intrat în panică, mai ales că îi sunaseră în repetate rânduri şi nimeni nu răspundea la telefon.

Bărbatul care le-a pus la dispoziţie garsoniera a intrat cu forţa în casă şi a avut un şoc în momentul în care i-a găsit pe cei patru tineri.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate

"Tineri, suspecţi de intoxicaţie cu monoxid de carbon au fost transportaţi imediat la unitatea de primi urgenţe din Slatina. Am înţeles de la poliţişti că unul dintre aceştia a fost găsit mort. Băiatul care era într-o stare mai bună le-a spus colegilor de pe salvare, atunci când au ajuns şi i-au dus la spital, că au consumat substanţe interzise. Noi am descoperit un praf alb pe nara stângă a unuia dintre ei şi am recoltat probe pentru examenul toxicologic ", a declarat Ecaterina Buzău, medic de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Şi vecinii spun că băieţii ar fi consumat etnobotanice, însă rudele lor nici nu vor să audă aşa ceva. "Copiii nu au consumat nicio substanţă, s-au intoxicat cu gaze! Verificaţi şi raportul polţiei, să vedeţi că aşa este", a spus ruda unuia dintre tinerii internaţi în spital. 

Poliţiştii fac cercetări

Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. "Tinerii au fost găsiţi de proprietarul garsonierei, care intrând în locuinţă, a găsit aragazul în funcţiune, simţindu-se căldură, iar aerul fiind irespirabil. Nu putem spune deocamdată dacă tinerii au consumat sau nu substanţe interzise. Vom stabili lucrul acesta abia după ce vom primi raportul medico-legal. Până atunci, efectuăm cercetări în cauză", a precizat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite