Craiova: Un şofer rupt de beat şi fără permis a reuşit un adevărat record: a lovit cinci maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Craiova s-a urcat la volanul maşinii având o alcoolemie de 1,39  mg/l alcool pur în aerul expira şi a plecat la o plimbare prin oraşul. Pe starada Peneş Curcanul a pierdut controlul autoturismului şi a provocat un accident în lanţ.

Craioveanul a reuşit performanţa să distrugă cinci maşini în proporţie de 50%. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu a consumat decât două pahare de vin la masă. A fost dus imediat la spital, unde i-au fost recoltate probe. Oamenii legii au rămas muţi de uimire când au văzut ce alcoolemie avea bărbatul în sânge. Dus pe braţe de poliţişti, şoferul rupt de beat nu a putut să scoată nici măcar un cuvânt.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a scăpat ca prin urechile acului fără nici măcar o zgârietură. Martorii au declarat că şoferul abia se mai putea ţine pe picioare în momentul în care a coborât din maşina pe care o conducea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite