Craiova: Un sârb a fost adus să salveze echipa masculină de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeljko Zecevic (centru) a avut prima discuţie cu sportivii din Bănie. Foto: Remus Badea
Zeljko Zecevic (centru) a avut prima discuţie cu sportivii din Bănie. Foto: Remus Badea

Conducerea Sport Club Municipal „U“ Craiova a anunţat astăzi noul antrenor al formaţiei masculine de baschet. Sârbul Zeljko Zecevic va avea misiunea de a o salva de la retrogradare.

La conferinţa de presă ce a avut loc astăzi, noul technician al grupării craiovene a recunoscut că ştie nivelul primului eşalon din România. „Cunosc foarte bine situaţia echipei. Am acceptat imediat această provocare. Avem suportul total al conducerii clubului. Mi-am luat toate datele necesare despre echipă şi campionat încă de când am stabilit contractele cu cei din conducere“, a spus Zeljko Zecevic.

El speră să îi motiveze pe componenţii din Bănie să aibă altă atitudine în teren. „Îmi voi pune la dispoziţie toate cunoştinţele şi experienţa, pentru a ne atinge obiectivul. La momentul actual, nu se pune întrebarea ce poate face antrenorul pentru echipă, ci ce pot face jucătorii, împreună, pentru a ieşi din această situaţie. Sunt jucători din trei grupuri, americani, sârbi şi români. Toţi sunt egali şi vreau ca împreună să vorbim o singură limbă - cea a baschetului“, a mai declarat tehnicianul sârb.

SCM „U“ Craiova se află pe penultimul loc, iar sâmbătă va avea la ultima clasată, Cudripol Braşov.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite