Craiova: Un poliţist îşi dă demisia de supărare pe judecători. „În faţa oamenilor eu nu mai am autoritate. Nu este posibil ca doi violatori şi recidivişti să nu primească mandat.“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul şef principal Adrian Voiculescu de la postul de poliţie din comuna doljeană Pleşoiu,  este hotărât să îşi dea demisia, după ce  Judecătoria Craiova a eliberat doi tineri care au violat o tânără.

Victima susţine că a fost luată cu forţa din casă de cei doi agresori şi dusă la marginea drumului, unde a fost batjocorită. Vasilica Petru, de 19 ani a mers la poliţie şi a depus plângere împotriva celor doi agresori. Cumlea este că, unul dintr ei bărbaţi este chiar cumnatul ei. Tânăra povesteşte cu lacrimi în ochii, că le-a spus violatorilor că este însărcinată în patru luni, însă aceştia nu au ţinut cont nici măcar de acest lucru. „Mi-au spus că dacă ţip mă omoară. De frică nu am scos un cuvânt. M-au dus pe câmp şi m-au violat amândoi. Sunt nişte animale. Nu mă las până nu îi văd în spatele gratiilor.“, a spus victima.

Tânăra care a fost violată de un vecin şi de cumnatul ei

image

„ Justiţia la noi lasă de dorit“

Adrian Voiculescu, şeful de post din comuna Pleşoiu, susţine că şi-a făcut treaba ca la carte. În dosar au fost aduse probe care îi incriminau pe cei doi tineri, însă aceştia nu au fost reţinuţi decât 24 de ore „ Cumpănaşu şi Carauleanu au fost eliberaţi  de Judecătoria Craiova pe motiv că nu reprezintă pericol social. Păi cum este posibil aşa ceva, ţinând cont că amândoi sunt recidvişti. În 2009 au fost eliberaţi din închisoare. Au la activ peste 10 furturu  şi o tentativă de omor. Nemulţumit de decizia dată, eu m-am hotărât să îmi dau demisia din funcţia de şef de post. În faţa oamenilor eu nu mai am autoritate“, a spus Voiculescu. “      

Poliţistul este hotărât să îşi dea demisia    

image


„Noi nu am violat pe nimeni“

Fănel Cumpănaşu şi Marius Carauleanu au declarat că ei nu au violat pe nimeni. Ba mai mult cei doi prieteni, cred că victima are ceva cu ei şi din această cauză i-a reclamat la poliţie. „Cine ştie cine a violat-o şi zice că noi. Ce dacă are certificat medico-legal, noi nu i-am făcut nimic“, a spus unul dintre violatori.

Tinerii susţin că sunt nevinovaţi

 

image
image


Prachetul a propus arestarea preventivă, însă Judecătoria a respins cererea. „Noi am făcut recurs nemulţumiţi de hotărârea dată de Judecătoria Craiova. În trei zile vom ştii dacă cei doi tineri vor fi din nou sau nu reţinuţi.“, a spus Greta Chiurtu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului  de pe langa Judecatoria Craiova.      

„Am văzut când au luat-o din casă“

Vecinii victimei susţin că i-au văzut pe cei doi agresorii cum au intrat peste tânără în casă şi au luat-o cu forţa. „Am depus plângere la poliţie, iar acum Cumpănaşu şi Carauleanu ne ameninţă că ne omoară. Ne este frică să mai stăm în casă“, a povestit Dănuţa Purcaru.

Oamenii au povestit la poliţie tot ce au văzut

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite