Craiova: VIDEO / Un poliţist din Dolj a lovit mortal un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul legii a accidentat mortal un biciclist, în judeţul Dolj, între localităţile Ostroveni şi Zăval. 

Poliţistul a băut înainte de a se urca la volan şi nu l-a observat pe biciclist, care circula regulamentar. Imediat după ce l-a lovit, omul legii a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost găsit ascuns pe un drum lateral într-o pădure. Omul legii se deplasa cu maşina personală în momentul în care l-a accidentat pe biciclist. Avea o alcoolemie 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţistul a fost prins la scurt timp după ce a omorât un biciclist

i

politist

Agentul este acuzat acum de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi consum de băuturi alcoolice. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Oamenii au găsit victima într-o baltă de sânge

Martorii au declarat că, bărbatul era abandonat pe marginea drumului. "Am văzut victima în dreapta şi am anunţat la 112. Decedată, chiar era decedată. Nu contează că e polişist sau nu, faptul că pleci de la locul accidentuui e rău pentru orice om", a declarat un bărbat.

Maşina în care se afla poliţistul, un Volkswagen proprietate personală, era lovită în partea frontală. Omul legii îşi abandonase autoturismul şi încerca să se ascundă în pădure.

Autoturismul cu care a fost accidentat biciclistul


 
Poliţistul era beat mort

"În urma testării a rezultat că într-adevăr consumase alcool, rezultatul 0,92 în etilotest, i s-au recoltata probe biologice, urmează să stabilit alcoolemia în urma analizelor de laborator. Este un eveniment regretabil care nu face cinste calităţii de poliţist", a declarat comisarul şef Nicuşor Badea, IPJ Dolj.

nebun

Poliţistul băut care a omorât un biciclist va fi prezentat astăzi la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare perventivă. Omul legii şi-a dat aseară demisia din funcţia de ajutor de şef de post.

Un alt poliţist băuta la volan a omorât o femeie

Ajutorul şefului de post din comuna Piscu Vechi a fost arestat pe data de 30 martie  pentru omor din culpă. Bărbatul mergea cu viteză şi a lovit în plin o femeie de 51 de ani din comuna Poiana Mare, după care a fugit de la faţa locului. Imediat cum a observat că îi lipseşte plăcuţa de înmatriculare de la maşină, s-a întors la locul accidentului. Femeia a fost proiectată în aer şi aruncată la 50 de metri pe şosea. Poliţistul s-a predat a doua zi.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite