Un poliţist din Craiova se află în stare gravă, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se afla agentul-şef este distrusă.
Maşina în care se afla agentul-şef este distrusă.

Agentul-şef al Secţiei 2 Poliţie din Craiova a fost implicat în această după-amiază într-un accident rutier, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Poliţiştii spun că starea agentului este gravă.

UPDATE, ora 09.00/ Poliţistul este în continuare în stare gravă şi este internat la secţia de chirurgie toracică a Spitalului Judeţean din Craiova. Ion Niţu avea probleme cu inima şi era sub tratament de ani buni. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cu ce viteză circula poliţistul în momentul producerii accidentului.

Accidentul s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 17.00, într-o curbă de pe strada Calea Severinului din Craiova. Ion Niţu, în vârstă de 35 de ani, agent-şef al Secţiei 2 Poliţie din Craiova, se afla singur în maşina pe care o conducea, un Wolkswagen Passat, care a intrat într-un copac de la marginea străzii. „În jurul orei 17.00, şoferul, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinuului către Craioviţa, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un pom”, a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla agent-şef Ion Niţu.

Oamenii legii spun că iau în calcul ca accidentul să se fi produs din cauza neatenţiei şoferului, însă că cercetările nu s-au încheiat.  Potrivit agentului Căprărin, în maşină nu se mai afla nicio persoană iar în urma accidentului nu mai sunt alte victime. „Poliţiştii cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului. Starea agentui este gravă iar maşina este destul de avariată”, a mai informat agentul Amelia Căprărin. Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Craiova

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite