EXCLUSIV Un membru al Uniunii Scriitorilor va publica o carte cu dosare secrete, despre prietenii-turnători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un membru al Uniunii Scriitorilor scrie o carte despre prietenii-securişti.
Un membru al Uniunii Scriitorilor scrie o carte despre prietenii-securişti.

Un membru din consiliul de conducere al Uniunii Scriitorilor lucrează deja la o carte în care cunsocuţi oameni de cultură din România se vor regăsi în rândul turnătorilor Securităţii. Volumul cuprinde pagini din dosarele Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Scriitorul va scoate la suprafaţă informaţii despre persoanele care i-au fost aproape ani de-a rândul şi care l-au turnat la Securitate. "Sunt cunoscuţi de-ai mei care acum ocupă funcţii de conducere în instituţii din ţară, şi care nu sunt integri precum par. Persoane cărora le-am oferit adăpost, care au mâncat cu mine la masă şi care au dormit în casa mea", ne-a spus scriitorul, în exclusivitate, despre cartea care va zgudui lumea culturală din România. Autorul a adunat deja pagini din dosarul de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, pe care le va insera în carte. Mulţi oameni de cultură importanţi, spune scriitorul, se vor număra printre personajele volumului său.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla despre ce scriitor este vorba dar şi detalii despre conţinutul cărţii despre securişti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite