Craiova: Un copil se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a electrocutat în gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian Miulescu, de 10 ani, din Filiaşi s-a electrocutat aseară, la firele electrice din gara localitate. Micuţul are arusri pe 70% din suprafaţa corpului, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Băiatul a mers împreună cu doi prieteni în gara din Filiaşi şi s-a urcat pe un vagon dezafectat. A atins cu mâinile firele de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. Un bărbat a găsit trupul copilului zăcând pe pământ şi a sunat imediat la ambulanţă care l-a tranportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova.

image

A intrat în sala de operaţie

Medicii l-au transportat imediat la spital, iar copilul a fost dus imediat  în sala de operaţie. Copilul are arsuri pe aproape tot corpul si lovituri in zona capului. În urma Şocului suferit, Octavian nu îşi va mai putea folosi mâna dreaptă. „ Are suspiciune şi de fractură de coloană cervicală, iar şansele lui de supravieţuire sunt minime. “,a  spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

image

Băieţelul a  fost transporta cu un avion la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitala. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut teribilul accident. Părinţii lui Octavian sunt plecat la muncă în străinătate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite