Craiova: Un bătrân şi-a înjunghiat soţia, supărat că nu i-a adus bani din Italia şi că nu mai aveau bani de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Şerban (63 de ani) şi-a ucis azi noapte soţia, cu o lovitură de cuţit în inimă. Bărbatul a fost supărat că femeia nu venise cu bani din Peninsulă, unde lucrase ca femeie de serviciu.

Rudele spun că Floarea Şerban, de 62 de ani (foto jos), soţia criminalului, se întorsese din Italia aseară, în jurul orei 21.00. În Italia fusese femeie de serviciu două luni şi nu câştigase nimic, spun apriopiaţii. "Banii pe care i-a luat i-a avut de mâncare", spune Maria Ivanciu, sora criminalului. Odată ajunsă acasă, bărbatul a luat-o la rost, nervos că femeia a stat în Italia şi a venit cu mâinile goale. Atunci s-a declanşat cearta, în care a fost implicat şi fiul cuplului, de 42 de ani. "S-au luat la bătaie până s-a întâmplat nenorocirea", mai spune cumnata victimei.

image

Aceasta a fost prima persoană anunţată de tragedie. „M-a sunat nepotul pe la 22.00 de mi-a zis că maică-sa zace la pământ. Am ajuns cât am putut de repede şi am găsit-o pe Florica cu o gaură la inimă. Se certau des din cauza banilor, că nu le ajungeau. Ştiu că se luaseră la harţă şi chiar băiatul lui l-a lovit”, ne-a spus Maria Ivanciu (foto jos), sora criminalului, care a rămas înmărmurită când a văzut trupul femeii într-o baltă de sânge.

image

Aceasta mai spune că problemele în familia fratelui său au început de câţiva ani. „Avuseseră vreo patru case, pe care le-au vândut şi au mâncat banii. Acum abia mai aveau cu ce să trăiască. Îşi duceai traiul de pe-o zi pe alta”, a completat femeia, care ieri a luat şi-a şters sângele de pe podea, ca să nu-i mai amintească de nenorocirea care s-a abătut asupr familiei fratelui. Vecinii spun că nu au auzit niciun scandal luni noaptea şi că abia spre dimineaţă au aflat de oribila crimă. „Nu i-am văzut bătându-se vreodată, dar se mai ciondăneau din cauza lipsurilor. El părea cuminte, dar luase calea băuturii”, a spus Florica Mitică, de 81 de ani, vecină (foto jos) .

image

Criminalul a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. La ieşirea din tribunal, bărbatul a spus că regretă ce a făcut. „Îmi pare rău că mi-am omorât nevasta, dar întâi m-a lovit fiu-meu”, a declarat criminalul (foto jos).

image

Vezi mâine imagini şocante de la locul unde femeia a fost ucisă de către propriul soţ cu o lovitură de cuţit mâine, în .

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite