Craiova: Un bătrân a murit în sediul BCR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos din bancă de poliţişti
Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos din bancă de poliţişti

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 10.00, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă  în cele din urmă s-au văzut nevoiţi să constate decesul bărbatului.

Dan Demetru Ştefănescu avea aproape 80 de ani. Reprezentanţii băncii au declarat că: „domnului i s-a facut brusc rău. Echipa SMURD chemată de către angajaţii instituţiei a intervenit imediat, însă nu a reuşit să-l resusciteze“. Doctorii au constatat că bătrânul făcuse un stop cardio-respirator, precizând că era cardiac, fapt confirmat şi de rudele celui decedat. Potrivit norei sale, Demetru Ştefănescu avea boală cronică de inimă.  Femeia a povestit că socrul său îşi ţinea economiile în această bancă. „Ca orice persoană avea nişte bănuţi pregătiţi pentru astfel de momente“, a declarat femeia, copleşită de cele întâmplate. Ea a fost şi cea care i-a ţinut lumânarea aprinsă şi l-a vegheat până la venirea poliţiştilor şi maşinii morturare care a preluat trupul neînsufleţit.  

Decesul bătrânului i-a şocat pe clienţii băncii

Lui Daniel Diaconu i-a rămas pe retină momentul în care medicii îl resuscitau. „te copleşeşte să vezi asta. Bietul om, stătea şi el la rând…“, mărturiseşte bărbatul. Dumitra Ciobanu, în vârstă de 63 de ani, s-a crucit când şi-a dat seama că în bancă zace fără suflare un om. Iniţial a crezut că era un „manechin întins pe jos“, dar apropiindu-se a văzut că cineva ţinea la căpătâiul omului o lumânare aprinsă. „Nu observai din prima ce e jos, dar mă uitai în lături şi văzui mîinile de sub cerşaf. Mă cam speriai.  Om mare, zadravăn, săracul. Când îţi vine ceasul mori oriunde, nu te-ntreabă unde vrei“, se confesează bătrâna, care venise să îşi ridice banii trimişi de fiica sa din Italia.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite