Un angajat Ford a murit, după ce şi-a tăiat gâtul în toaleta fabricii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica Ford Craiova.
Fabrica Ford Craiova.

Oamenii legii l-au găsit în toaleta fabricii pe Dan Stănescu, de 43 de ani, care se afla în stare gravă după o tentativă de sinucidere. Angajatul Ford a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital.

UPDATE: "Ford Romania confirmă că un angajat al companiei a decedat la spital în această după amiază şi transmite condoleanţe familiei şi prietenilor acestuia.Persoana a fost internată după ce a fost găsită în stare gravă departe de locul său de muncă. Vom coopera pe deplin şi vom sprijini autorităţile competente pe parcursul cercetărilor. Cu toate acestea, circumstanţele indică faptul că nu este vorba de un accident de muncă şi că nu au fost implicate alte părţi. Vom reveni cu detalii la momentul potrivit”, potrivit reprezentanţilor Ford. Surse apropiate anchetei spun că angajatul Ford s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare.

Poliţiştii l-au găsit în jurul orei 12.00 pe Dan Stănescu, de 43 de ani, în toaleta fabricii, după ce s-a automutilat cu un cuţit în jurul gâtului. Poliţiştii l-au dus de urgenţă la spital pe angajatul Ford, care însă a decedat la scurt timp. "La acest moment se desfăşoară cercetările. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei", a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite