Craiova: Umoriştii Stan şi Bran, din nou în mijlocul oltenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea DVD, „Departe spre Vest“, însoţeşte astăzi ziarul Adevărul, la preţul de 11,99 lei, reamintind filmele de succes ale celor doi actori.

Filme fără vârstă, mereu actuale, pline de haz şi voie bună. Aşa descrie Adrian Dobrin producţiile care au făcut înconjurul planetei decenii la rând şi care continuă să se bucure de notorietate oriunde pe acest pământ. Pe Stan şi Bran îi adoră, şi nu doar pentru replicile lor sau situaţiile comice care reuşesc să şteargă orice urmă de necaz şi supărare, ci pentru că sunt umorişti de cea mai bună calitate.

„Căutam primul DVD, că pe cel de-al doilea l-am luat la prima oră dimineaţa. Preţul este bun şi merită să ai toată colecţia. Cum să nu îţi placă Stan şi Bran, când umorul lor este extraordinar, la fel ca şi al nostrum promovat în perioada anilor ’60. Să nu uităm de Toma Caragiu“, mărturiseşte Adrian Dobrin, electronist de profesie. Numărul 2 al colecţiei „Stan şi Bran“, „Departe spre Vest“, poate fi găsit la chioşcuri şi în Librăriile Adevărul, la preţul de 11,99 lei.

Ore de râs

Pe lângă lungmetrajul „Departe spre Vest“, care durează 63 de minute, oltenii vor mai găsi pe DVD-ul de astăzi  şi scurtmetrajele „One Good Turn“, „Thicker than Water“, dar şi „Blockheads“. Filmul „One Good Turn“, prezentat prima dată în urmă cu 79 de ani, îi aruncă pe Stan şi Bran în vremea Marii Crize economice, când procurarea unui prânz devine chiar o mare problem, care îi aduce în situaţii dintrre cele mai năstruşnice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite