Craiova: Ultimele săptămâni din viaţa Dianei Buşoi, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a murit de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii Dianei Buşoi spun că aceasta şi-a petrecut ultimele două săptămâni pe patul de spital şi acasă, unde a zăcut şi unde s-a rugat să se facă bine.

Prietenii şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) spun că Diana Buşoi nu a mai fost văzută în ultima perioadă la serviciu şi că a stat sub îngrijirea atentă a medicilor şi a familiei. La data de 24 iulie, s-a simţit rău, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, unde a rămas câteva zile, sub stricta supraveghere a doctorilor. La externare, specialiştii i-au recomandat să se odihnească. Diana Buşoi a fost dusă la domiciliu, unde familia şi prietenii i-au fost alături. Ieri starea i s-a înrăutăţit brusc. A murit acasă, înainte ca cineva să apuce să cheme Salvarea.

Speranţa, până în ultimul ceas

Apropiaţii spun că Diana Buşoi nu şi-a pierdut speranţa că se va vindeca, până în ultimul moment de viaţă. "A fost o luptătoare. Chiar dacă avea această suferinţă, nu a cedat şi a venit la serviciu până nu a mai avut putere. Niciodată nu a arătat că are o durere, nu a lăsat să se vadă acest lucru. Când a ajuns la spital ultima dată, am fost împreună cu ea, nu am părăsit-o nicio clipă", a spus Mihaela Moţăţeanu, inspector şcolar adjunct la ISJ Dolj. Colegii Dianei Buşoi spun că, şi în momentul în care era copleşită de durere, se interesa de problemele şi proiectele care se desfăşurau la Inspectorat.

Diana Buşoi, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, de 37 de ani, s-a stins din viaţă ieri dimineaţă, din cauza cancerului, boală care o măcina de mai mulţi ani.

Află de AICI când va avea loc slujba de înmormântare a şefei ISJ.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite