Craiova: Ucisă cu bestalitate, lăsată în putrefacţie la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Georgescu (62 de ani), din comuna Bulzeşti - Dolj, a fost omorâtă în bătaie de soţul ei, în urmă cu o săptămână. Trupul a fost dus la Spitalul Nr. 2 din Craiova, pentru necropsie.

Angajaţii de la morgă nu au îmbălsămat cadavrul timp de o săptămână pentru că fiica femeii, plecată în Italia, nu a plătit 76 de lei. Luni dimineaţă, când a venit să ridice trupul mamei sale, Iulia Dumitrescu (33 de ani) a avut parte de o imagine de coşmar: „Noi am sunat din Italia şi le-am spus că nu putem ajunge în România decât într-o spătămână. Am spus că vom plăti totul, dar degeaba. Mama arăta ca într-un film de groază. Mi-a fost scârbă să mă uit. Cum o să duc eu cadavrul acasă ? Este un adevărat focar de infecţie“.

Elena Georgescu a fost lăsată să putrezească

image

„Familia nu ne-a cerut îmbălsămarea cadavrului“

Conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) din Craiova susţine că fiica victimei nu a cerut îmbălsămarea cadavrului. „Noi am ţinut trupul la morgă până au venit să îl ridice. Nimeni nu ne-a spus să îl îmbălsămăm“, a spus Gabi Guja, medic primar în cadrul IML Craiova.

image

„ Pe timp de caniculă nu putem face faţă“

Mihail Stănescu, şeful Serviciului de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Filantropia a declarat că, pe timp de caniculă există unele probleme. „Camera frigorifică nu face faţă când sunt temperaturi ridicate. Noi o să îi eliberăm femeii o autorizaţie pentru a putea transporta cadavrul. În momentul de faţă este bine îmbălsămat şi nu mai există probleme“, a spus Stănescu.

Mihail Stănescu

image

Familia victimei a reuşit în cele din urmă să ridice cadavrul de la morga Spitalului Filantropia. Rudele se gândesc acum unde vor ţine în această noapte trupul neânsufleţit, ţinând cont că miroase. „Sunt sigură că nu îl putem duce la capelă. Chiar nu ştiu ce vom face ?“, a mai spus Iulia Dumitrescu.

image

Citeşte mâine în „Adevărul de Seară“ povestea pe larg a femeii care a fost lăsată să putrezească la morga Spitalului Filantropia 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite