Craiova: Ucigaşul lui Andrei i-a luat patul lui Samir în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romel Voicu este şef de celulă, deşi are colegi de temut şi mult mai în vârstă. Agresorul, degajat şi zâmbitor la audieri, este retras şi tăcut în arest, acolo unde s-a impus deja în faţa colegilor Samir Sprânceană, Dragoş Tiugan.

 Tânărul de 19 ani din comuna doljeană Teasc împarte celula cu regele TVA-ului, Samir Sprânceană, acuzat de clonare de carduri, dar şi cu Dragoş Tiugan, fiul doctorului neurolog Alexandru Tiugan, reţinuţi tot pentru fraudă informatică. Romel Voicu s-a impus imediat în faţa lui Samir şi i-a cerut acestuia să-l lase să doarmă în patul lui. Criminalul a refuzat să discute cu psihologii şi preferă să stea izolat.

Rommel Voicu a fost reţinut la două ore de la producerea tragicului eveniment

image

Criminalul de la Arghezi n-are somn după gratii

Oamenii legii susţin că Romel Voicu nu doarme noaptea în arest. Tânărul i-a cerut avocatului să depună cerere la Tribunalul Dolj pentru a fi eliberat sub control judiciar. Criminalul a avut până acum două tentative de suicid, de fiecare dată fiind salvat de familie.

Rommel Voicu, criminalul lui Andrei Goreci

image

Prietenii elevului ucis cu două lovituri de cuţit chiar lângă Liceul Tudor Arghezi, unde învăţa, cer pedeapsa maximă pentru Romel Voicu. Andrei Goreci avea 17 ani când a fost omorât. Agresorul l-a lovit fără milă şi l-a lăsat într-o baltă de sânge, în plină stradă. Romel Voicu a fost prins la două ore după ce comisese crima. La audieri, a spus că regretă ce a făcut şi că nu a vrut să omoare pe nimeni. „A fost legitimă apărare. L au lovit pe fratele meu, iar eu am sărit să-l apăr“, a spus Romel.

Andrei Goreci a fost lăsat într-o baltă de sânge

image

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de caz, criminalul l-a pus pe fratele lui să se bată parte în parte cu cel care, cu o zi înainte, îi dăduse o palmă. În momentul în care a văzut că fratele lui este la pământ, a scos cuţitul şi a lovit doi elevi. Andrei, înjunghiat de două ori în inimă, a murit după câteva minute, în timp ce prietenul său, Ionuţ Manea, a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Criminalul a recunoscut că l-a omorât pe Andrei

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite