Craiova: Ucigaşul elevului model s-a inspirat dintr-un film horror?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romel Voicu a recunoscut că îi plac filmele horror şi a postat şi numărul de telefon
Romel Voicu a recunoscut că îi plac filmele horror şi a postat şi numărul de telefon

Agresorul de la Craiova are conturi pe toate site-urile de socializare, ceea ce că confirmă că-şi petrecea foarte mult timp în faţa calculatorului. Pe site-ul trilulilu.ro, acesta a recunoscut că îi plac filmele horror, scena comisă în faţa Liceului Tudor Arghezi fiind desprinsă parcă dintr-o peliculă de groază.

Atunci când s-a aflat în libertate, ucigaşul elevului model din Craiova a fost prezent pe toate site-urile de socializare, autointitulându-se „Danezu". Dacă pe hi5 avea peste o mie de prieteni, pe care îi întreba „suntem golani sau nu suntem?“, pe trilulilu.ro a pozat într-o persoană preocupată de viitorul său, care se pregăteşte să urmeze chiar şi o facultate. La filmele preferate, Romel a recunoscut că cele horror se află în topul preferinţelor sale, dovadă fiind şi curajul cu care l-a înjunghiat pe Andrei Goreci în inimă.



Romel Voicu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, până pe data de 5 noiembrie. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Ia faţă de inculpatul Voicu Rommel Dan măsura arestării preventive pe o durată de 29 de zile, de la 08. 10. 2010 la 05.11.2010, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu recurs“, au anunţat magistraţii Tribunalului Dolj, în şedinţa publică de vineri. Tânărul de 19 ani nu a făcut recurs împotriva acestei măsuri. Acesta riscă să primească până la 25 de ani de închisoare.

Craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite