Craiova: Tupeu de beizadea: Ucigaşul cu Ferrari vrea să conducă din nou bolidul cu care a omorât un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană ar vrea să stea din nou la volanul bolidului
Adrian Cocoană ar vrea să stea din nou la volanul bolidului

Adrian Cocoană, condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere din culpă, a cerut Tribunalului Dolj restituirea maşinii cu care a omorât în 2008 un tânăr.

Cocoană, prin firma la care este asociat, SC NUEVAS CASSA SRL Timişoara, a făcut recurs la Tribunalul Dolj pe 15 noiembrie împotriva unei decizii a Judecătoriei Timişoara care respingea plângerea formulată împotriva măsurii de indisponibilizare a autoturismului. Aceeaşi instanţă îi respinsese lui Cocoană şi cererea de prelungire a dreptului de a circula pe drumurile publice.



Lui Cocoană îi este teamă să nu i se deterioreze Ferrariul cu care a ucis un om

image

Societatea a motivat că decizia instanţei de fond a fost nelegală şi a motivat în recurs că menţinerea în parcul auto a autoturismului creează prejudicii grave firmei, mai ales că maşina are o valoare foarte mare. În plus, prin menţinerea autoturismului Ferrari în condiţii nefavorabile există pericolul deteriorării acestuia. Cocoană nu s-a mulţumit doar să îşi ceară maşina înapoi ci a solicitat instanţei doljene să îi prelungească dreptul de a conduce pe drumurile publice.

image

Tribunalul Dolj i-a respins vineri, chiar la primul termen, atât cererea de restituire a bolidului cât şi prelungirea dreptului de circulaţie pe drumurile publice.În august 2008, medicul Adrian Iosif Cocoană conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a acroşat un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja, de 28 de ani, şi a rănit-o pe prietena acestuia. Deşi a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere din culpă de către magistraţii Judecătoriei Craiova, Cocoană a făcut recurs şi se află şi în prezent în libertate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite