Craiova: Trofeul festivalului din Bănie a plecat în Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii au aşteptat ieri cu sufletul la gură verdictul juriului Festivalului Naţional de Muzică „Portativul veseliei“, după două zile de cântece şi dansuri.

Alexandru Tudor, din Ciolpani-Ilfov, este câştigătorul mareului trofeu. Micul interpret, în vârstă de 14 ani, a dat viaţă melodiei „Cântec pentru bunica mea“. Muzica este semnată de George Natsis, iar textul îi aparţine Mirelei Fugaru.  A doua piesă interpretată este „Fata de la parter“, pe muzica lui Mihai Alexandru.

Giulia Voinea din Bucureşti a luat locul I la Secţiunea Interpretare, categoria de vârstă 5 – 8 ani. Prima poziţie, la 9 -11 ani, i-a revenit lui Andrei Popa din Petroşani, la categoria 12 / 13 ani fiind învingătoare bucureşteanca Andrada Popa, iar la 13 – 16 ani, Georgiana Blăgescu din Piatra-Neamţ.
Trofee au mai primit: Grupul Evana, Eveline Pîrvu la Secţiunea Campioni, piesa „I belive in love“, la Creaţie, şi videoclipul „Legenda Sânzienelor“.

„Copiii au fost foarte buni, de aceea s-au şi dublat premiile. Au fost foarte multe. Locul a fost de asemenea superb“, a declarat Dana Neagoe, directorul festivalului.

Interpretul Mihai Trăistariu a prezidat juriul Festivalului Naţional de Muzică „Portativul veseliei“, din care au făcut parte: Cristian Alivej, Claudiu Bulete, Mădălina Militaru, Irina Haidet, Gavril Inoan, Florin Neagoe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite