Craiova: Video / Trei scandalagii, potoliţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Craiova a făcut uz de armă pentru a potoli trei tineri puşi pe scandal. Oamenii legii au fost chemaţi de locatarii unui bloc din cartierul Valea Roşie, sătui de cheful unor tineri. Spiritele s-au încins, iar unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment pentru a-i potoli pe cei trei bărbaţi.

Cei trei tineri au consumat alcool peste măsură şi îi deranjau pe vecini. Oamenii au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie, care a ajuns imediat la faţa locului. În zadar, însă. Pentru că tinerii nu i-au luat în seamă pe poliţişti şi chiar s-au îmbrâncit cu aceştia, unul dintre agenţi a tras un foc de avertisment, aşa cum se observă în imaginile filmate de un martor.



Tinerii se consideră nevinovaţi, deşi probele video împotriva lor sunt clare. Pe imagini se vede clar cum agenţii sunt împinşi şi bruscaţi de cei trei, cu toate că oamenii legii îi somează verbal să înceteze. „Ne-au somat cei de la poliţie cu pistolul şi după aia au început să dea în noi, să ne arunce jos. Că nu am vrut să ne legitimăm. Au pus mâna pe mine, atunci m-am zbătut. Dânsul a scos pistolul şi a tras în aer. M-au pus pe burtă şi m-au adus aici. Nu s-a întâmplat nimic “, a povestit unul dintre tinerii implicaţi în altercaţie.

image



Oamenii legii spun că poliţiştii care au intervenit au procedat corect. „S-au manifestat violent şi au încercat să lovească pe unul dintre poliţişti. A folosit armamentul executând un foc de somaţie în plan vertical în vederea imobilizării indivizilor care tulburau ordinea public“, a spus Mauriţiu Popa, şeful Secţiei 3 de Poliţie din Craiova.

image
image

Scandalul din Valea Roşie s-a încheiat la secţie, unde tinerii au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj.

image

Vom reveni cu amănunte !

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite