Craiova: Trei foşti alb-albaştri luptă împotriva Universităţii pentru supravieţuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Săceanu, Gabriel Velcovici şi Mădălin Ciucă sunt componenţii Gloriei bistriţa care au evoluat la Ştiinţa în sezonul repromovării Universităţii Craiova în Liga I, în urmă cu patru ani.

Mijlocaşul Robert Săceanu a prefaţat partida din această după-amiază, care va avea loc la Bistriţa. „Sunt sigur că va fi un meci frumos, pentru că se întâlnesc două echipe care joacă fotbal. Chiar dacă a nins la Bistriţa, terenul va fi în condiţii excepţionale, iar cei care vor veni la stadion sau vor vedea meciul la televizor vor vedea un adevărat spectacol“, a declarat Săceanu pentru editie.ro.

Deşi a plecat de aproape doi ani de la Craiova, jucătorul păstrează legătura cu foştii lui coechipieri, chiar dacă au rămas destul de puţini. „Au rămas cam puţini din lotul vechi, au venit mulţi jucători noi, au fost promovaţi mulţi tineri, însă ţin legătura cu marea majoritate. Vorbim atunci când timpul ne permite, dar nu vorbim niciodată despre meciurile directe“, a subliniat Săceanu.

Gloria Bistriţa va întâlni Universitatea Craiova, astăzi,de la ora 16.30, meciul putând fi urmărit LIVETEXT pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite