Craiova: Tratativele Mititelu - Piţurcă, la runda finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eforturile lui Mititelu (stânga) nu par să-l mulţumească pe Piţurcă
Eforturile lui Mititelu (stânga) nu par să-l mulţumească pe Piţurcă

Fostul selecţioner va ajunge în această seară la Craiova şi va purta o nouă discuţie cu patronul Ştiinţei. Victor Piţurcă vine acasă să taie porcul, dar se va întâlni şi cu Adrian Mititelu pentru a vedea care dintre condiţiile puse de el au fost îndeplinite până acum. 

Finanţatorul Universităţii Craiova avea termen până ieri să-i facă pe plac lui Piţi, pentru a spera la un răspuns favorabil. Prima condiţie, plata salariilor restante, a fost realizată, însă doar în parte. Alb-albaştrii şi-au încasat drepturile financiare pe o lună unii şi o jumătate de lună alţii, din cele trei care mai erau de acoperit (septembrie, octombrie şi noiembrie), cu promisiunea că până la reluarea pregătirilor vor avea toţi banii în cont. 

Surse apropiate lui Victor Piţurcă susţin că acesta nu se mulţumeşte însă cu jumătăţi de măsură şi că nu se apucă de treabă dacă nu are la dispoziţie tot ceea ce a solicitat. Totuşi, Mititelu speră să-l convingă pe fostul selecţioner de bunele sale intenţii şi că acesta îi va oferi răgaz până la sfârşitul anului pentru a face rost de toţi banii promişi.
Patronul oltean trebuie să plătească jucătorii la zi şi să-i ofere lui Piţi un buget de achiziţii, pentru ca tehnicianul să preia Ştiinţa. Iar banii nu pot veni în acest moment la club decât dintr-un eventual transfer al lui Florin Costea sau Julius Wobay, jucători scoşi la vânzare de Adrian Mititelu.     

Victor Piţurcă va da un răspuns mâine, dar apropiaţii săi sunt rezervaţi şi susţin că sunt şanse mari ca acesta să fie negativ. „Lui Piţi nu-i place ca lucrurile să nu se facă aşa cum vrea el. Nu acceptă jumătăţi de măsură, aşa că îmi este greu să cred că va veni la Universitatea. Decizia însă îi aparţine“, a spus un apropiat al fostului selecţioner.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite