Craiova: Trăistariu prezidează „Portativul veseliei“ în capitala Olteniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Zeci de copii din întreaga ţară s-au înscris în doar câteva zile la cea de-a cincea ediţie a festivalului de muzică, hotărâţi să intre în posesia unui trofeu.

Vedete cu lipici la public se străduiesc să devină fiecare dintre copiii care au talentul şi norocul să treacă de preselecţie, pentru a urca pe scena Festivalului Naţional „Portativul veseliei“, în perioada 29 iunie – 1 iulie, la Palatul RSR. De cum s-a dat startul înscrierilor, locurile la secţiunea interpretare s-au ocupat, dar au toate şansele să intre în competiţie la creaţie, videoclip şi la secţiunea grupuri mici. „Avem onoarea ca şi în acest an preşedintele juriului să fie Mihai Trăistariu, iar copiii ştiu de la ceilalţi concurenţi că îi apreciază la adevărata lor valoare“, spune Diana Neagoie, reprezentata Clubului Arti, organizatorul evenimentului. Pentru locurile încă disponibile solicitări se mai pot face până pe 20 iunie. În festival intră copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani. Ei trebuie să completeze o fişă, pe care o găsesc în variantă electronică pe site-ul www.pygmalioncraiova.ro, la care vor ataşa o declaraţie de angajament, o fotografie, CD-ul cu piesa sau videoclipul, textul piesei, o copie a certificatului de naştere. Pentru concurs se percepe o taxă de 80 de lei, iar în cazul grupurilor mici aceasta este 50 de lei. Juriul care va aprecia vocea, prezenţa scenică a copiilor, este format din Cristian Alivej, Claudiu Bulete, Mădălina Militaru, Irina Haideţ, Gavril Inoan, Florin Neagoie, Monique Dinescu Evelyn Dicu.


Înscrieri prin e-mail

Toate documentele necesare participării la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Naţional „Portativul veseliei“ pot fi trimise pe adresa clubarticraiova@yahoo.com sau prin poştă, la Daniela Neagoie, strada Dâmboviţa, bl. B23, ap.5, Craiova. Juriul va acorda şase trofee pentru fiecare categorie de vârstă concurentului cu media cea mai mare, participant la ambele sectiuni: muzică ritmată şi lentă, un trofeu pentru secţiunea grupuri mici şi unul pentru campioni. Marele trofeu îl va lua „cel mai complex participant“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite